Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε

Posted by baradmin 02/09/2020 0 Comment(s)

 Η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κυνηγετικών Ειδών είναι ένα αναγνωρισμένο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε 1982 (βάσει Ν……τροποποίηση 2/2/2009), με σκοπό να εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του κλάδου των κυνηγετικών ειδών και να τους ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.  Επίσης συμμετέχει ως ισότιμο μέλος σε διεθνείς οργανώσεις όπως η AECAC (μέλος της FACE σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, WFSA σε παγκόσμιο επίπεδο), AFEMS κλπ και έχει άμεση πρόσβαση σε οργανισμούς παγκοσμίου βεληνεκούς όπως CIP, FITASC, IEACS,  ISSF,  NSSF, SAAMI, WETLANDS INTERNATIONAL κα.

Για λογαριασμό των μελών της έρχεται σε επαφή με τις οργανισμούς λήψης αποφάσεων ενώ παράλληλα μέσω του διαλόγου, δίνει την δυνατότητα στα μέλη της ν’ αντιμετωπίζονται  σημαντικά νομικά και τεχνικά θέματα.    

Μέλη μπορούν να γίνουν όλοι οι επαγγελματίες που πωλούν προιόντα ή υπηρεσίες σχετικά με το κυνήγι. Σήμερα η ΠΕΒΕΚΕ απαρτίζεται από εμπόρους, εισαγωγείς και κατασκευαστές, με εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος. Αν και η Ένωσή μας ιδρύθηκε μόλις το 1982, υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις με που μετρούν πάνω από 40 χρόνια ζωής,  ορισμένες εκ  των οποίων από το 1920. 

Η ΠΕΒΕΚΕ, εκπροσωπεί 1000 επιχειρήσεις οι οποίες με την σειρά τους απευθύνονται σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Επίσης, αν και αποτελεί μια κατ’ εξοχήν επαγγελματική ένωση,  συμμετέχει και υποστηρίζει προσπάθειες μη κυβερνητικών οργανώσεων για την βελτίωση και προστασία του περιβάλλοντος. 

 

Leave a Comment

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο