Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

BERETTA A400 XTREME UNICO SYNTHETIC

-43% BERETTA A400 XTREME UNICO SYNTHETIC

Περιγραφή

 

Πρόγνωση για ακραία καιρικά φαινόμενα. Δυνατές βροχοπτώσεις, έντονη χιονόπτωση. Το χιόνι τυφλώνει, κάνοντας την οδήγηση επικίνδυνη. Οι παθιασμένοι Βαλτοκυνηγοί δεν γνωρίζουν όρια και ζουν, για να κυνηγούν σε ακραίες συνθήκες. Τέτοιο πρέπει να είναι και το όπλο τους!
Η νέα BERETTA A400 XTREME UNICO σχεδιάστηκε, για να μπορεί ο απαιτητικός Έλληνας Βαλτοκυνηγός να απολαμβάνει το κυνήγι στο μέγιστο. Θαλάμη UNICO: κορυφαία απόδοση με όλα τα φυσίγγια από τα 24 μέχρι τα 64 gr SUPER MAGNUM χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση.
Η ανθρώπινη πλευρά του όπλου: Τεχνολογία AQUA® που παρέχει πλήρη εσωτερική και εξωτερική προστασία από τη σκουριά και τα στοιχεία της φύσης (ιδανική για κυνήγι υδροβίων).
Σύστημα KICK-OFF® τρίτης γενιάς με τρίτο υδραυλικό μειωτήρα και KICK-OFF MEGA® που εξαλείφει την ολίσθηση ανάμεσα στο κοντάκι και το μάγουλο και μειώνει ακόμη πιο δραματικά την αναπήδηση της κάννης, εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο του όπλου μετά από κάθε βολή: η καλύτερη επίδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο (-70%), τέλειο για κυνήγι υδροβίων!
Δυνατότητα εύκολης εξατομίκευσης της απόστασης έλξης σκανδάλης με συνδυασμό δύο αποστατών (25 mm και 12,5 mm) και τριών πελμάτων MICRO CORE® (26 mm, 19 mm και 12 mm). B-LOK®: νέο καπάκι πάπιας που παρέχει τέλειο κλείδωμα σε κλάσμα του δευτερολέπτου με περιστροφή μόνο κατά 60ο.
Nέο πέλμα MICRO CORE®, εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά: μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση. Βάρος: 3,45 kg. Τέσσερις βολές στη στιγμή: Νέος μηχανισμός αερίων BLINK® με περιστρεφόμενο σύστημα κλείστρου, νέο σύστημα τροφοδοσίας και νέο πιστόνι για ανεπανάληπτες επιδόσεις: 36% ταχύτερος από οποιοδήποτε άλλο ημιαυτόματο.
Το σύστημα αερίων της BERETTA είναι πλέον τόσο καθαρό όσο ένα σύστημα αδρανείας: 10.000 φυσίγγια 64 gr SUPER MAGNUM χωρίς καθάρισμα! Κάθε βολή και πλήγμα: Κάννες BERETTA τρίτης γενιάς OPTIMA-BORE HIGH PERFORMANCE® και OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE®: τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης.
Κώνος σφήνωσης απαλής επιμήκυνσης: τέλειες κατανομές με όλα τα μεγέθη φυσιγγίων. STEELIUM®: εξειδικευμένο ατσάλι BERETTA, διάτρηση βαθιάς οπής, ψυχρή σφυρηλάτηση και εξέλαση σε κενό.
Οι καλύτερες κάννες στον κόσμο.
Δοκιμασμένη για ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης.
Κυλινδρικός υβριδικός γεμιστήρας: μπορεί να εφαρμοστεί επέκταση γεμιστήρα, για να φτάσει τη χωρητικότητά του στα 5+1 φυσίγγια SUPER MAGNUM (σε χώρες που η χωρητικότητα δεν περιορίζεται από το νόμους ή κανονισμούς). Παραδίδεται σε νέα βαλίτσα (GIUGIARO DESIGN®) και με πλήρη αξεσουάρ.
Κάννες: Έκδοση SYNTHETIC: 66 , 71 και 76 cm. Εκδόσεις CAMO MAX 4 και OPTIFADE: 71 και 76 cm. Πιέσεις: 1.370 bars. Χώρα κατασκευής: Ιταλία. Εγγύηση: 3 χρόνια.

 

 

  • Κατασκευαστής: BERETTA
  • Κωδικός Προϊόντος: 1375
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 2.620,00€
  • 1.499,00€

Ετικέτες: ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο