Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Πληρωμής

Για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στην οποία να αναφέρεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ το όνομά σας. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό της εταιρίας μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό της παραγγελία σας (ή και με τα έξοδα αποστολής) και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΒΟΥΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ : GR2201102000000020000648079

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζι μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο (voudou7@gmail.com). 

Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο για την αποστολή σας, θα πρέπει να το αναφέρετε στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο Σχόλιο καθώς και όλα τα στοιχεία για την έκδοσή του όπως πλήρης επωνυμία, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο έδρας.

 

2. Μέσω της διαδικασίας της αντικαταβολής μέσω ΕΛΤΑ COURIER,ACS

Σε περίπτωση μη παραλαβής των εμπορευμάτων , ο παραγγέλων θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα επιστροφής τα οποία θα πρέπει να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό.Σε κάθε άλλη περίπτωση η εταιρία επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαστικό της δικαίωμα .

 

3.Με πρακτορείο της αρεσκείας σας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας από € 100,00 και άνω δε χρεώνονται με μεταφορικά έξοδα ή έξοδα αντικαταβολής. 

Τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής εντός Ελλάδας είναι € 3,50 για παραγγελίες έως € 100. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση € 2,00. Αυτή είναι η ελάχιστη χρέωση. Λόγω του οτι το πρόγραμμά μας δεν μπορεί προς το παρόν να υπολογίσει ακριβώς τα μεταφορικά βάση όγκου του δέματος σε κάποιες περιπτώσεις θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από το γραφείο εξυπηρέτησης της courier της περιοχής σας, σημειώνοντας την επιλογή σας αυτή στα πεδίο ΣΧΌΛΙΑ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το σύνδεσμο που λαμβάνετε από εμάς κατά την αποστολή του δέματος σας. https://itemsearch.elta.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο