Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

686 SILVER PIGEON I SPORTING 76CM BERETTA

-4% 686 SILVER PIGEON I SPORTING 76CM BERETTA

Περιγραφή

Το Silver Pigeon I Sporting  προσφέρει όλες τις λειτουργικές καινοτομίες (μέταλλα) όπως σε πιο ακριβά αγωνιστικά λειόκαννα άλλα σε μία εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή! Έχει κτιστεί γύρω από την καλύτερη στην κατηγορία του βάση (686) που είναι βασισμένη σε χαμηλό προφίλ και είναι εξαιρετικά ανθεκτική.

Η κατευθυντικότητα του όπλου καθώς και η ευκολία του όπλου κατά την διάρκεια της επώμισης είναι μοναδική και βοηθάει τον σκοπευτή να χτυπήσει πιο γρήγορα τον δίσκο. Μαζί με το επιμελές και όμορφο σκάλισμα στην βάση του όπλου δημιουργείται ένα εξαιρετικό σύνολο τιμής και απόδοσης το οποίο αντανακλά επάξια την φήμη της Beretta.

Στην καρδιά του Silver Pigeon I βρίσκεται η βάση του η οποία είναι ευρέως γνωστή και αγαπημένη από όλους τους κυνηγούς και σκοπευτές παγκοσμίως .Η βάση του Silver Pigeon I έχει κατασκευαστεί εξαρχής για να είναι μηχανικά στιβαρή. Το κωνικό σχήμα των θυλάκων πάνω στα οποία κλειδώνουν οι κάννες του 686 επιτρέπει πιο ασφαλές κλείδωμα καθώς και μηδενικά ποσοστά χαλάρωσης του κλεισίματος του όπλου.  Η κάννη του 686 με τo Mobile Choke σύστημα που χρησιμοποιεί και με την σωστή χρωμιωμένη εσωτερική βαφή που διαθέτει, έχει τρομερή αντίσταση στην διάβρωση καθώς και στην χρησιμοποίηση ειδικών σκαγιών όπως είναι τα ατσάλινα. Με την σχεδίαση αυτή το προφίλ της βάσης του όπλου κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη επιτυχία στα τουρνουά σκοποβολής ή στο κυνήγι!

Το κοντάκι με την ειδική βαφή ξύλου που χρησιμοποιείται καθώς και η περίτεχνη ψάθα δίνουν την αίσθηση ότι το όπλο που κρατάτε στα χέρια σας ανήκει σε μία πιο ακριβή κατηγορία! Η περίτεχνη ψάθα στην λαβή του όπλου καθώς και στην πάπια του είναι το αποτέλεσμα αυτής της αίσθησης. Το περίτεχνο περίγραμμα στην βάση του όπλου άλλα και η τιμή του μαζί με όλα τα στοιχεία συντελούν στο καλύτερο προϊόν της αγοράς για χρήση στο σκοπευτήριο με κριτήριο πάντα την τιμή, την απόδοση αλλά και την αισθητική!

To 686 Sporting είναι η ιδανική επιλογή για τους καινούργιους σκοπευτές οι οποίοι θέλουν κορυφαία βλητική απόδοση και την κορυφαία αξιοπιστία της Beretta. Το 686 προερχόμενο από την θρυλική σκοπευτική σειρά του 682 εγγυάται τρομερή απόδοση και αξιοπιστία και είναι η κορυφαία πρώτη επιλογή για κάθε καινούργιο σκοπευτή.

  • Κατασκευαστής: BERETTA
  • Κωδικός Προϊόντος: 686 SILVER PIGEON I SPORTING
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 2.300,00€
  • 2.199,00€

Ετικέτες: SUPER POSE

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο