Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

1301 COMP PRO 61CM C12 BERETTA

1301 COMP PRO 61CM C12 BERETTA

Περιγραφή

 Το 1301 Comp Pro περιλαμβάνει ένα νέο πολυμερές κοντάκι με το σύστημα Kick-Off Plus που αποτελείται από δύο ελαστομερείς αποσβεστήρες πλήρεις με ελατήρια επιστροφής, που μειώνουν αποτελεσματικά την ανάκρουσης κατά 40%. Το σύστημα B-Steady διαιρεί το κοντάκι σε δύο τμήματα: Πίσω μέρος κοντακίου και πάπια. Το σημείο απορρόφησης της ανάκρουσης βρίσκεται σε προχωρημένη θέση, κινούμενο σε συνδυασμό με την πάπια, έχοντας ως αποτέλεσμα την ευθυτενή ολίσθηση του όπλου μόνο προς τα πίσω στον ώμο αποφεύγοντας  το ενοχλητικό τρίψιμο του κοντακίου στο μάγουλο. Το μάγουλο παραμένει ακίνητο και στηρίζεται τέλεια χωρίς ποτέ να χάσει τη γραμμή σκόπευσης. Για περισσότερη άνεση το κοντάκι έχει και επικάλυψη από ζελατίνη που δημιουργεί ακόμα περισσότερη άνεση στον σκοπευτή. Η πλαστικοποιημένη πιστολοειδής λαβή βελτιώνει σημαντικά τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου.Οι φλάντζες ρύθμισης κλίσης που περιλαμβάνονται κάνουν το όπλο πιο προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις χρήστη. Το πέλμα  MicroCore εξασφαλίζει τέλεια επώμιση και μέγιστη σταθερότητα κατά την διάρκεια της εκπυρσοκρότησης και επιτρέπει τη δυνατότητα ρύθμισης του μήκους του κοντακίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας τους 2 αποστάτες που παρέχονται. Η εργονομική Comfort Grip πάπια κατασκευασμένη από πολυμερικό υλικό προσφέρει κορυφαία εργονομικά χαρακτηριστικά ακόμη και σε κακές συνθήκες καιρού όπως στην βροχή.Η αποθήκη είναι κατασκευασμένου από αλουμίνιο από την Tony System και έχει χωρητικότητα 10 φυσιγγίων, που έχει και δείκτη κόκκινου χρώματος έτσι ώστε να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή πόσα φυσίγγια υπάρχουν μέσα στην αποθήκη. Το σύστημα είναι έτσι σχεδιασμένο έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη αξιοπιστία στην ανατροφοδότηση των φυσιγγίων.

Η μπλε χρώματος ergal βάση είναι στιβαρή και ελαφριά και αποτελείται από το κορυφαίο κλείστρο με τεχνολογία B-Link το οποίο ανατροφοδοτεί το όπλο κατά 36% πιο γρήγορα από οποιοδήποτε ημιαυτόματο στην αγορά.

Η 1301 Comp Pro παρόλο που είναι 3’’ ιντσών διαθέτει βάση από 3,5’’ που βοηθάει αρκετά στην ευκολία ανατροφοδότησης των φυσιγγίων. Η βάση της εισόδου των φυσιγγίων έχει μεγεθυνθεί και η γλώσσα τροφοδότησης παραμένει πάνω κατά της διάρκεια του γεμίσματος έτσι ώστε να έχουμε πιο άνετα και γρήγορα γεμίσματα.Ο Μοχλός όπλισης και ο μοχλός απελευθέρωσης κλείστρου είναι πιο μεγάλα έτσι ώστε να γίνεται πιο γρήγορα από την πλευρά του χρήστη η ανατροφοδότηση.Το πάνω μέρος της βάσης διαθέτει υποστήριξη για ράγα Picatinny.Η βαλλιστική απόδοση της 1301 Comp Pro περιέχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις Steelium κάννες κορυφαίες στον κόσμο: Μείγματα χάλυβα με ψυχρή σφυρηλάτηση και κώνο συναρμογής στα 8 εκατοστά  Η 10×8 υπερυψωμένη ρίγα με σκοπευτικό οπτικής ίνας και μεσαία ακίδα σκόπευσης στην ρίγα συντελούν στην γρήγορη πρόσκτηση του στόχου.

  • Κατασκευαστής: BERETTA
  • Κωδικός Προϊόντος: 1301 COMP PRO 61CM C12
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 1.780,00€

Ετικέτες: ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο