Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

BERETTA A350 XTREMA WILDBOAR

BERETTA A350 XTREMA WILDBOAR

Περιγραφή

Mε την ποιότητα της Beretta και τα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλους ανταγωνιστές, το A350 Xtrema είναι η καλύτερη τιμή για οποιοδήποτε λειόκαννο  3,5 ιντσών στην κατηγορία του.

Το αποδεδειγμένο λειτουργικό σύστημα αερίου Beretta με αυτοκαθαριζόμενο πιστόνι αερίων έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αξιόπιστο όπλο με ένα ευρύ φάσμα πυρομαχικών από τα στάνταρ 2¾ ” έως τα μεγαλύτερα  3.5″  σούπερ μάγκνουμ. 

Το A350 XTREMA διατίθεται σε 2 μήκη καννών 66 , 71 εκατοστά με την γνωστή μέθοδο ψυχρής σφυρηλάτησης Steelium, και με τα κορυφαία Optima Chokes High Performance που εξασφαλίζουν κορυφαία βλητική απόδοση με μολύβδινα αλλά και ατσάλινα σκάγια. Η ανάκρουση  μειώνεται με το απορροφητικό πέλμα, μη κολλητικό  Micro Core. Η συσκευασία περιέχει φλάντζες ρυθμίσεις κλίσεων έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του τελικού χρήστη.

 

Steelium Kάννες

Κανένας δεν έχει αφιερώσει τόσο μεγάλη προσοχή και εμπειρία στην επιλογή χάλυβα για την κατασκευή κανών όπως η  Beretta. Η Κάννη  Steelium προκύπτει από μια παραγωγική διαδικασία που μετατρέπει τον ειδικό χάλυβα trialloy σε μία εξαιρετική κάννη. Η βαθιά διάτρηση, η κρύα σφυρηλασία με σφυρί έχουν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει η κάννη ιδανικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας έτσι την καλύτερη βαλλιστική απόδοση.

3ετης εγγύηση

  • Κατασκευαστής: BERETTA
  • Κωδικός Προϊόντος: A350 WILDBOAR
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 1.290,00€

Ετικέτες: ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο